Til dig som gerne vil knække koden til at få udnyttet LinkedIn bedre i dit salgs- og marketingarbejde. 

Hvis du nogensinde har stillet dig selv spørgsmålet: "Hvorfor får jeg ikke mere ud af LinkedIn, end jeg gør?" Så er denne online live workshop netop noget for dig. 😁

...OG det bedste af det hele: Det koster dig mindre end 7 cappuccino'er på Espresso House ☕️. Hvilket vil sige, at du rent faktisk ikke har råd til, at lade være med at investere i dig selv. 🤝

Hvornår: Tirsdag, d. 21. maj, kl. 12.30 til 15.30

Hvor: Online på Zoom

Hvem: Dine undervisere er Martin Lund & Jacob Elton

Investering: kr. 499,- ex. moms  + din e-mailadresse

Ja tak, jeg vil gerne investere i mig selv 👏
PS: Passer tidspunktet skidt? Så send os en mail på [email protected] - hvor vi svarer på hvornår vi afholder workshoppen igen.

Hvad er dit ultimative udbytte af at investere i denne online workshop?

Siden 2015 har vi undervist over 15.000 mennesker i at bruge LinkedIn til salg. Der en ting vi har lært mere end noget andet i mødet med så mange mennesker:

Viden og informationer er ikke nok til at ændre folks adfærd.

Så dit ultimative udbytte af at deltage, vil være at du får tingene gjort - med det samme! 

For os handler det om at få omsat den viden, vi giver dig, til konkrete handlinger så hurtigt som muligt - og det gør vi gennem aktive øvelser - mens vi er sammen, så du lærer at gøre det!

Desuden kommer du til at møde andre ligesindende mennesker, som har de samme udfordringer som dig.

Så du kan godt se frem til, at det kommer til at gå stærkt for sig i de 3 timer vi er sammen. 

Overordnet handler det om at du skal forstå, hvad der skal til for at ændre adfærd, så du får en større effekt ud af at bruge tid på LinkedIn.

Der er to fokuspunkter vi kommer til at gå i dybden med - som hænger 100% sammen.

 1. Kommentar-adfærd: LinkedIns 'opdragelse' af deres brugere handler mere og mere om, at vi skal være aktive på platformen med ægte adfærdog her betyder kommentarer mere end nogensinde før...

  • Du får flere konkrete søgemetoder til at finde kommentarværdigt indhold
  • Du får indsigt i, hvordan du laver meningsfulde kommentarer
  • Du får strategier for at holde dig selv til ilden - så du får kommenteret hver dag
  • Du får vores bedste 'kommentar-scripts', der altid vækker folks interesse i at indgå i dialog med dig
  • Du får indblik i et dedikeret AI-kommentarværktøj, der kan spare dig for masser af tid

 2. Lav mere end et indlæg om ugen: LinkedIn hungrer efter originalt indhold på platformen - og det gør brugerne også, så vi kan komme væk fra at drukne i delinger fra virksomhedssider, der vil sælge os noget, eller ligegyldige videredelinger, der ikke har et budskab med sig...

  • Du kommer til at få (næsten) al den viden, vi kan give dig om at lave indhold på LinkedIn, der er kommentarværdigt
  • Du kommer til at få indsigt i, hvordan du kan bruge ChatGPT som en sparringspartner, så du bliver i stand til at producere indhold til 3-4 delinger om ugen (som er det mest optimale)
  • Du vil få tid til at lave indholdet mens vi er sammen, og du vil også modtage sparring, på det du har lavet
  • Du kommer til at forstå, hvad der skal til, for at du bliver en "professionel deler" på LinkedIn
  • Du får svar på alle de spørgsmål, du har om indhold på LinkedIn - da en del af workshoppen, er dedikeret til at svare på spørgsmål - kun om det! 

Alt er forberedt og tilrettelagt, så du kommer ikke til at lægge mærke til at de 3 timer er gået, fordi tiden bruges på dynamisk undervisning, sparring og øvelser med andre deltagere. 🤗

Undervisningsdelen bliver optaget - men hvis du investerer i dig selv, så vil vi sætte pris på at du deltager live. Ellers vent til næste gang vi afholder det - der bliver så tomt, hvis vi skal ha' deltagere med, som ikke kan møde ind. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen d. 21. maj! 👩‍💻👨🏻‍💻

Ja tak, jeg vil gerne investere i mig selv 👏

”Jeg reserverede Jacob til en inspirationssession for vores salgsteam under pandemien af ​​flere årsager. 1) Jeg ville værne om vores medarbejdere ved hjælp af inspiration udefra. 2) Anvende ny viden, der kunne være nyttig i deres arbejdsliv. Vi har fået fantastisk feedback! De kunne øjeblikkeligt se virkningen af ​​den ændrede adfærd, Jacob lærte os. Så bortset fra at være bedre salgsprofessionelle online, fik vi også endnu gladere medarbejdere.”

- Thomas Lastrup Hviid

”Jeg kan varmt anbefale at bruge Jacob, hvis du er ramt af en blokering og har svært ved at komme i gang med at bruge LinkedIn. Jacob er super skarp i LinkedIn og har rigtigt mange gode råd som kan hjælpe en.”

- Sanne Milou

”Jacob har været en kæmpe hjælp og stor inspirator i mit arbejde med min Linkedin profil. For det første i forståelsen og brugen af mediet, men også i forhold til det indhold jeg har på min profil. Om min profil er god vil jeg lade andre afgøre, men den er med sikkerhed meget bedre nu, end den var før jeg mødte Jacob. Sikker på at de fleste vil kunne lære meget, ligesom jeg selv har gjort det. Tak for det.”

- Søren Steen Johansen