Til dig der er sælger, selvstændig eller iværksætter... (eller bare gerne vil lære at sælge på en human måde, i en digital tidsalder)

Lær at sælge med LinkedIn - og slip for kold kanvas for altid! 👏

Din vært er Jacob Elton, LinkedIn nørd på 10. år hos LinkedInsider. Jacob har sammen med sin makker, Martin Lund, mere end 50.000 timers arbejde, research og salg via LinkedIn i bagagen. Det hele er kogt ned til 60 minutter. Fedt ik'?!

00

DAGE

00

TIMER

00

MINUTTER

00

SEKUNDER

 

Beskyttelse af din mail: Når du tilmelder dig peptalken, accepterer du også at komme på vores nyhedsbrev. Det er proppet med værdifuld viden, tips og tricks og invitationer til events. Vi hader spam lige så meget som dig, så vi sender ikke noget, som vi ikke selv ville læse. No Bullshit. Og du kan altid framelde dig nemt.

I tilmeldingsbekræftelsen (kommer på mail), er der en video, hvor vi interviewer Brit fra Herning. Hun fortæller, hvordan vi hjalp hende med at booke 38 møder på få dage. Hun sendte tilbud for 354.000 💪 

Til denne online peptalk vil du lære:

  • 5 konkrete ting du kan gøre på LinkedIn i 2024, som vi ved virker og har testet af!
  • Hvorfor LinkedIn er det bedste sted at få forretning fra.
  • De tre megatendenser som har ændret måden, vi sælger på, efter internettet er kommet frem.
  • Hvad ”Social Selling” egentlig betyder, og hvordan du skal forstå begrebet, så din målgruppe stopper med at ignorere dig.
  • Den største misforståelse på LinkedIn, når det kommer til at dele indhold...og hvorfor marketingfolk fejler miserabelt med at forstå dette!
  • Tre forskellige tekst-skabeloner til hvad du kan skrive til din målgruppe ved første kontakt.
  • Mere end 80% af brugerne ved ikke, hvordan søgefunktionen virker til salg - er du blandt dem?
  • Hvor meget nemmere det bliver for dig at løfte røret og ringe ud...fordi alle du ringer til allerede kender dig fra LinkedIn.
  • Og en masse konkrete værktøjer og bonus materiale, der gør dig til en ”Social Selling Superstar”

Du får en bekræftelse på mail, hvor du finder linket til Brits historie på video. Vi sender dig også 2-3 emails inden peptalken, så vi kan lære hinanden bedre at kende. Det bliver godt, det lover vi; og vi ser frem til at inspirere dig med ny viden 💪

Beskyttelse af din mail: Når du tilmelder dig dette webinar, accepterer du også at komme på vores fede nyhedsbrev, proppet med værdifuld viden og små salgsmuligheder, fra to LinkedIn nørder - med stort N! Vi hader spam, så det er ikke noget vi sender til dig. Du kan altid framelde dig nemt. No Bullshit.

Hvad kan den viden, du får føre til? Lyt til Morten her: